Ingrediente necesare pentru tiramisu cu cireșe
1 cană mascarpone
150 grame cireșe, fără sâmburi și tăiate
1 linguriță esență de vanilie
250 grame pișcoturi
ciocolată topită
3 blaturi de tort
100-150 grame frișcă
Cum să gătești tiramisu cu cireșe
- Amestecă într-un castron, brânza mascarpone cu cireșele și esența de vanilie.
- Întinde vârfurile pișcoturilor în ciocolată, apoi lasă-le să se usuce în poziție verticală înfigându-le în zahăr.
- Întinde un strat de compoziție de mascarpone pe primul blat, așază deasupra al doilea blat și acoperă-l cu compoziția rămasă.
- Adaugă al treilea blat și acoperă-l cu frișcă.
- Întinde frișcă pe marginile tortului și lipește în poziție verticală pișcoturile cu ciocolată.
- Umple spațiul gol cu și mai multă frișcă și ornează cu cireșe.