Tocană asiatică de porc
Astăzi ne-am hotărât să oferim un plus de savoare unui preparat oarecum simplu. Astfel, am adăugat unei simple tocane de porc câteva ingrediente mai puțin obișnuite precum lapte de cocos, sos de soia și suc de lime. Vă invităm la masă!
Ingrediente necesare pentru tocană asiatică de porc
1 lingură ulei de susan
1 ceapă
1 gulie
350 grame carne de porc
1 ardei iute, felii subțiri
150 ml lapte de cocos
150 ml supă de vită
1 lingură suc de lime
1 lingură sos de soia
sare de Himalaya
piper
4 fire de sparanghel
1 ceapă verde
Cum să prepari tocană asiatică de porc
- Încinge uleiul de susan într-o tigaie la foc mic. Adaugă ceapă, gulie, și ține pe foc timp de 30 de secunde
- Adaugă carnea de porc și gătește-o timp de 4-5 minute. Adaugă ardeiul iute și amestecă bine.
- Redu puțin focul și toarnă laptele de cocos și supa de vită. Adaugă sucul de lime, sosul de soia, sarea și piperul.
- Adaugă sparanghelul și ceapa verde. Pune un capac peste preparat și lasă-l pe foc încă 20 de minute.