Tocană asiatică de porc

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 2 porții

Astăzi ne-am hotărât să oferim un plus de savoare unui preparat oarecum simplu. Astfel, am adăugat unei simple tocane de porc câteva ingrediente mai puțin obișnuite precum lapte de cocos, sos de soia și suc de lime. Vă invităm la masă!

Ingrediente necesare pentru tocană asiatică de porc

1 lingură ulei de susan

1 ceapă

1 gulie

350 grame carne de porc

1 ardei iute, felii subțiri

150 ml lapte de cocos

150 ml supă de vită

1 lingură suc de lime

1 lingură sos de soia

sare de Himalaya

piper

4 fire de sparanghel

1 ceapă verde

Cum să prepari tocană asiatică de porc

  1. Încinge uleiul de susan într-o tigaie la foc mic. Adaugă ceapă, gulie, și ține pe foc timp de 30 de secunde
  2. Adaugă carnea de porc și gătește-o timp de 4-5 minute. Adaugă ardeiul iute și amestecă bine.
  3. Redu puțin focul și toarnă laptele de cocos și supa de vită. Adaugă sucul de lime, sosul de soia, sarea și piperul.
  4. Adaugă sparanghelul și ceapa verde. Pune un capac peste preparat și lasă-l pe foc încă 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *