Tocăniță de ciuperci cu spanac

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 2 porții

Căutați o rețetă ușoară pentru post? Haideți să facem împreună o tocăniță de ciuperci. Acestea au numeroase proprietăți anti-inflamatoare și ajută la menținerea unui sistem imunitar puternic. Iar dacă suntem în sezonul de primăvară, haideți să adăugam și puțin spanac proaspăt, fiindcă merge de minune.

Ingrediente necesare pentru tocăniță de ciuperci cu spanac

1 lingură ulei

1 ceapă verde, tocată

2 căței usturoi, zdrobiți

100 grame spanac, tăiat subțire

250 grame ciuperci brune, felii subțiri

2 roșii, tocate

sare

piper

2 linguri mărar, tocat

 

 

 

Cum să prepari tocăniță de ciuperci cu spanac

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
  2. Adaugă ceapa verde, usturoiul, spanacul proaspăt și călește-le timp de 2 minute.
  3. Scoate-le din tigaie, iar în locul lor adaugă ciupercile și roșiile. Asezonează cu sare și piper după gust.
  4. Adaugă spanacul călit și amestecă bine.
  5. Ține preparatul pe foc încă 1-2 minute, și adaugă puțin mărar.
  6. Poți servi preparatul cu mămăliguță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *