Ingrediente necesare pentru tort brownie cu Nutella
200 grame făină
2 linguri unt topit
1 lingură zahăr
1 lingură fulgi de ciocolată
sare
250 grame Nutella
3 ouă
Cum să prepari tort brownie cu Nutella
- Amestecă într-un bol 100 grame făină, untul topit, zahărul, fulgii de ciocolată și un praf de sare.
- Folosește o spatulă pentru a combina ingredientele. Când totul este omogen, dă compoziția la frigider.
- Mixează Nutella cu cele 3 ouă, până când acestea din urmă sunt încorporate.
- Adaugă restul de făină și mixează până când obții o compoziție omogenă.
- Toarnă amestecul într-o tavă de tort rotundă, cu un diametru de aproximativ 25 de cm.
- Rupe bucățele din aluatul refrigerat și așază-le în tavă peste celălalt aluat. Opțional, poți adăuga fulgi de ciocolată, dacă mai dorești.
- Dă tortul la cuptor pentru 30 de minute la 190 de grade Celsius.
- Poți orna cu ciocolată topită și bomboane decorative.