Noi emoji pentru alimente în 2020

Noi emoji pentru alimente Foto: emojipedia.org
Citește mai multe articole despre

Hai la joacă! Din martie vom avea câteva noi emoji-uri legate de mâncare și băutură!

Emoji, aceste mici ideograme au devenit un mod de comunicare foarte răspândit în mediul online. Prima limbă digitală, creată din emoticoane și emoji, a dat o nuanță emoțională limbajului din mediul virtual. Deși pare greu de crezut, ce e vechi devine nou și formează o limba vizuală instantanee cu care oamenii comunică.

Toți folosim micile feţe zâmbitoare sau simboluri care spun câte ceva și reprezintă lumea în toată diversitatea ei. Emoji furnizează informații succinte despre mai multe categorii din viață reală, cum ar fi expresii faciale, obiecte comune, mâncare și băutură, locuri, tipuri de vreme și animale.

În acest articol vom vorbi despre emoji care ilustrează mâncarea și noile emoji alimentare din anul 2020.

Scurtă istorie a emoji-urilor

Emoji au fost create în 1999 de Shigetaka Kurita, un inginer al companiei japoneză de telefonie NTT Docomo. El lucra la o modalitate de comunicare cu clienții prin intermediul pictogramelor. Rezultatul a fost un set de 176 de icoane pe care le-a numit emoji. Numele combină două cuvinte japoneze: „e” (imagine) și „moji” (personaj). După aceea, emoji s-a răspândit în Japonia la scară largă și din anul 2000 au ieșit din Japonia prin diferite aplicații, fiind folosite acum de întreaga lume. Astăzi există în jur de 1182 de emoji clasificate în 22 de blocuri.

Meniu din emoji
🍏 🍎 🍐 🍊 🍋 🍌 🍉 🍇 🍓 🍈 🍒 🍑 🍍 🥭 🥥 🥝 🍅 🍆 🥑 🥦 🥒 🥬 🌶 🌽 🥕 🥔 🍠 🥐 🍞 🥖 🥨 🥯 🧀 🥚 🍳 🥞 🥓 🥩 🍗 🍖 🌭 🍔 🍟 🍕 🥪 🥙 🌮 🌯 🥗 🥘 🥫 🍝 🍜 🍲 🍛 🍣 🍱 🥟 🍤 🍙 🍚 🍘 🍥 🥮 🥠 🍢 🍡 🍧 🍨 🍦 🥧 🍰 🎂 🍮 🍭 🍬 🍫 🍿 🧂 🍩 🍪 🌰 🥜 🍯 🥛 🍼 ☕️ 🍵 🥤 🍶 🍺 🍻 🥂 🍷 🥃 🍸 🍹 🍾 🥄 🍴 🍽

Te-ai gândit vreodată că pe telefonul tău, pe rețelele de socializare sau de comunicare există în jur de 59 de emoji de natură alimentară cu care îți poți exprima toate poftele? Sunt convinsă că le folosești într-un mod amuzant și distractiv când vorbești cu cei dragi.

Eu îți propun să fim un pic creativi și să facem un mic meniu de o zi doar din emoji pentru a face cunoștință cu aceste pictograme japoneze într-un mod plăcut. Apoi, te invit să fi curios și să cauți și tu în telefonul tău aceste emoji și să le folosești în mesajele tale cu prietenii!

Dimineață

☕ Cafea
🍎 🍐 🍊 fructe
🥛un iaurt

Gustare

🍌 o banană

Prânz

🍲 un bol supă

🍗 🥗 felul doi o salată mare și un copanel de pui

Gustare  

🥜 câteva nuci

Cină

🍜 paste cu legume la tigaie si mix nuci

8 emoji noi pentru categoria “mâncare și băutură” în anul 2020

Din cei 117 de emoji noi, Unicode adaugă opt noi elemente în categoria “Mâncare şi Bautură”: afine, măsline, ardei copți, coajă de pâine, tamale, fondue, ceainic și ceai cu bule.

Lista cu noutăți este binevenită pentru a îmbogăți meniurile și rețetele noastre virtuale. Afinele își au locul lor lângă celelalte fructe, măslinele sunt o apariție necesară, coaja de pâine este potrivită pentru bruschette, tamale se înfrățește cu buritto și taco, fondue este atât pentru brânză, cât și pentru ciocolată, ca să acopere mai multe subcategorii, lucru care se poate spune și despre ceainicul cu ceaiul cu bule.

Deși Unicode va lansa noul set de emoji în martie, de obicei durează un pic mai mult până când acesta va ajunge efectiv pe dispozitivele tale. Noile emoji încep să apară de obicei pe telefoanele mobile în septembrie / octombrie, însă unele platforme le pot pune în circulație mai devreme.

Tu ce emoji din categoria “mâncare și băutură” folosești cel mai des? Și care îți lipsește încă?

Sunt Alina și ador să gătesc variat, rapid și simplu. Cei 4 muschetari ai mei mă provoacă zilnic să le gătesc ceva proaspăt și bun. "SoDelicious" este concluzia lor după fiecare masă. O mămică fericită cu copii mâncăcioși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *