E vremea pentru ceva dulce: Sweet O’Clock

Choux-uri Sweet O'Clock
Citește mai multe articole despre

Pe harta dulciurilor artizanale din București a mai apărut de azi un punctuleț fierbinte: Sweet O’Clock, pe strada Ramuri Tei nr. 8, în sectorul 2 al Capitalei, vizavi de Kaufland – Barbu Văcărescu.

Am fost, am gustat, am oftat și ne-am promis să nu exagerăm cu bunătățile locului. Prima zi a fost plină de choux-uri cu ciocolată și vișine, pricomigdale cu și mai multă ciocolată, salam de biscuiți cu fistic sărat, și în final colivă, pardon, COOLivă cu portocale confiate, rom, vanilie, topping de biscuiți digestivi și zahăr brun, toate din ingrediente naturale, premium.

Și fiindcă trecem prin perioada (grea) a Sărbătorilor de iarnă, din ofertă nu puteau lipsi nici cozonacii – grăsuți și pufoși de l-ar fi făcut bucuros până și pe Ionel Teodoreanu. Lista de comenzi era încă deschisă la ora la care scriem aceste rânduri, dar nu știm pentru câtă vreme.

Ați putea crede că acest anunț are un scop publicitar, dar adevărul (sic!) e că o cunoaștem pe șefa tuturor bunătăților de acolo și ne bucurăm că în sfârșit a decis să ia o pauză de la scris (inclusiv la SoDelicious) și s-a apucat să se ostenească prin bucătăria SF a acelui loc frumos mirositor întru plăcerea papilelor gustative ale tuturor fericiților care îi vor trece pragul.

Felicitări pentru curaj, Raluca! Să vă meargă cofetăria ceas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *