Mark Wiens în România – Vloggerul culinar ne-a vizitat țara

Mark Wiens în România Imagine: Wikimedia Commons

Vizita vloggerului  culinar Mark Wiens în România e un motiv de entuziasm, mai ales că pagina de YouTube a acestuia are nu mai puțin de 5,08 milioane de urmăritori. 

Cunoscut pentru videoclipurile lui fermecătoare din lumea întreagă, vloggerul culinar a făcut un adevărat tur de forță în România. Destinațiile lui au inclus Brașov, Mălâncrav, Sibiu și Mărginimea Sibiului, Delta Dunării, dar și, desigur, Bucureștiul. Motivul prezenței lui Mark Wiens în România a fost invitația grupului de inițiativă Romania Food Tours, care încearcă să atragă măcar un influencer pe an în țara noastră, în speranța de a crește numărul de turiști străini.

De ce ne pasă de vizita lui Mark Wiens în România

Iar Mark Wiens în România pare să fie o alegere bună, având în vedere că are peste 5 milioane de abonați pe canalul lui de Youtube și că unele dintre clipurile lui video atrag și 2 milioane de vizualizări, precum acesta de mai jos, cu street food în Bangkok.

Nici contul de Instagram nu se lasă mai prejos, cu 938.000 de followeri la ora actuală. Momentan există o singură postare din vizita lui Mark Wiens în România, mai precis din Brașov, de pe vârful Postăvaru. Chiar și aceasta are peste 11.000 de likeuri și ar putea atrage turiști străini să își planifice următoarea vacanță în țara noastră. Mai ales dacă vorbim despre un mic dejun delicios ca acesta.

https://www.instagram.com/p/B4HAwbkp4zB/

Mark Wiens s-a născut în Statele Unite și are 33 de ani. Locuiește în Thailanda împreună cu soția lui, Ying. A început să călătorească încă din copilărie, atunci când se muta împreună cu familia sa. A locuit în sudul Franței, în centrul Africii, Republica Populară Congo și Kenya. Are o diplomă în „studii globale” de la Universitatea din Arizona. După absolvire, a călătorit în America de Sud și apoi i-a venit ideea de a porni un blog despre experiențele lui. Din ce nu știa foarte bine ce să facă cu viața lui, a ajuns să își transforme pasiunea într-o carieră pe Internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *