Ceafă de porc rumenită în pastă de ardei kapia

  • Dificultate: Medie
  • 2 ore și 10 minute
  • 8 porții

Vreți să pregătiți o friptură bună pentru masa de Crăciun? Perfect, fiindcă avem aici exact ce vă trebuie. Ceafa de porc este numai bună rumenită la cuptor, mai ales atunci când îi pregătim și o glazură picantă. Pentru cele mai bune rezultate, adăugați în tigaie puțin usturoi și rozmarin, care își vor lăsa binecunoscutele lor arome.

Ingrediente necesare pentru ceafă de porc rumenită în pastă de ardei kapia

1.5 kg ceafă de porc

sare

piper

4 linguri pastă de ardei kapia

2 linguri ulei de măsline

4 căței de usturoi

rozmarin proaspăt

Cum să prepari ceafă de porc rumenită în pastă de ardei kapia

  1. Așază carnea de porc pe suprafața de lucru și asezonează-o bine cu sare și piper.
  2. Unge-o pe toate părțile cu pasta de ardei kapia.
  3. Mută carnea într-o tavă de cuptor și toarnă uleiul de măsline peste ea. Adaugă usturoiul și rozmarinul proaspăt.
  4. Înfășoară carnea în folie de aluminiu și dă-o la cuptor pentru două ore, la 200 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *