Biscuiți sărați cu spanac

  • Dificultate: Medie
  • 50 de minute
  • 3 porții

Dacă vă plac snack-urile sau aperitivele, o să vă placă și rețeta asta de biscuiți sărați. Pot fi numiți biscuiți fiindcă conțin făină și unt. Doar că amestecăm aluatul cu spanac și gălbenuș. O să vedeți, sunt delicioși!

Ingrediente necesare pentru biscuiți sărați cu spanac

300 grame spanac

1 cană făină

sare

apă

3 linguri unt topit

1 gălbenuș de ou

Cum să gătești biscuiți sărați cu spanac

  1.  Pune spanacul într-o oală, toarnă apă peste el și lasă-l la înmuiat 5 minute.
  2.  Așază-l apoi între prosoape de hârtie și presează ușor pentru a absoarbe apa.
  3.  Pasează spanacul într-un mixer.
  4.  Transferă-l într-un mixer pentru aluat împreună cu făina, un pic de sare, 2 linguri de apă, untul topit și gălbenușul de ou. Omogenizează.
  5. Folosește acest amestec pentru a modela discuri cu diametrul de 3-4 cm pe care le vei așeza în tava de copt. Cantitatea de amestec îți ajunge pentru până la 12 bucăți.
  6.  Lasă-le la cuptor 20 de minute la 175⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *