Biscuiți sărați cu spanac

Dacă vă plac snack-urile sau aperitivele, o să vă placă și rețeta asta de biscuiți sărați. Pot fi numiți biscuiți fiindcă conțin făină și unt. Doar că amestecăm aluatul cu spanac și gălbenuș. O să vedeți, sunt delicioși!
Ingrediente necesare pentru biscuiți sărați cu spanac
300 grame spanac
1 cană făină
sare
apă
3 linguri unt topit
1 gălbenuș de ou
Cum să prepari biscuiți sărați cu spanac
- Pune spanacul într-o oală, toarnă apă peste el și lasă-l la înmuiat 5 minute.
- Așază-l apoi între prosoape de hârtie și presează ușor pentru a absoarbe apa.
- Pasează spanacul într-un mixer.
- Transferă-l într-un mixer pentru aluat împreună cu făina, un pic de sare, 2 linguri de apă, untul topit și gălbenușul de ou. Omogenizează.
- Folosește acest amestec pentru a modela discuri cu diametrul de 3-4 cm pe care le vei așeza în tava de copt. Cantitatea de amestec îți ajunge pentru până la 12 bucăți.
- Lasă-le la cuptor 20 de minute la 175⁰C.