Biscuiți sărați cu șuncă

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 6 porții

Pregătiți o mică petrecere? Haideți să o luam cu începutul. În primul rând vă trebuie un aperitiv care să fie pe masă atunci când ajung oaspeții. Așa că haideți să le pregătiți niște biscuiți sărați. Aceștia au ca ingrediente principale cubulețe de șuncă presată, ceapă verde și busuioc. Faceți cât mai multe, fiindcă punem pariu că se vor termina imediat!

Ingrediente necesare pentru biscuiți sărați cu șuncă

100 grame unt

100 grame făină

1/2 linguriță praf de copt

1/2 linguriță bicarbonat

sare

piper

1 linguriță busuioc uscat

1 ceapă verde, tocată

1 ou

200 grame șuncă presată, cubulețe

 

Cum să gătești biscuiți sărați cu șuncă

  1. Amestecă făina împreună cu untul într-un bol, până când obții un aluat omogen.
  2. Adaugă praful de copt, bicarbonatul, sarea, piperul, busuiocul, ceapa verde, oul și șunca presată.
  3. Amestecă bine ca să combini ingredientele cu aluatul.
  4. Întinde aluatul cu un făcăleț. Folosește forme de biscuiți ca să decupezi aluatul.
  5. Mută biscuiții într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  6. Dă-i la cuptor pentru 15 minute la 175 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *