Ingrediente necesare pentru brioșe cu migdale, cocos și ricotta
2 linguri ricotta bio
2 ouă
¼ cană făină de migdale
¼ cană făină de cocos
1 linguriță praf de copt
1 linguriță scorțișoară
1 lingură ghee
50-60 grame ciocolată amară
2 lingurițe îndulcitor cu aromă de vanilie
2-3 lingurițe unt bio
Cum să prepari brioșe cu migdale, cocos și ricotta
- Într-un castron, pune ricotta, făina de migdale și cea de cocos, praful de copt și scorțișoara. Omogenizează.
- Unge cu ghee o tavă pentru brioșe, apoi umple fiecare cupă pe jumătate cu compoziția de făină și ricotta.
- Lasă la cuptor 15 minute la 175⁰C.
- Încălzește cam 1/3 de oală de apă și așază deasupra un bol termorezistent pentru un bain-marie.
- Adaugă în bol ciocolata, îndulcitorul și untul. Gătește 10 minute, amestecând încontinuu.
- Întinde brioșele prin compoziția de ciocolată, apoi lasă la răcit.