Brioșe cu ouă și ciuperci

  • Dificultate: Medie
  • 50 de minute
  • 3 porții

Cine a spus că brioșele sunt bune numai ca desert? În formele pentru brioșe poți pune un amestec de ouă bătute cu legume trase la tigaie și obții un minunat mic dejun sau, mai degrabă, niște gustărele foarte simpatice și gustoase.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu ouă și ciuperci

ulei de măsline
1 ceapă, mărunțită
200 grame ciuperci, cubulețe
2 căței de usturoi, zdrobiți
1 ardei gras galben, mărunțit
1 ardei gras roșu, mărunțit
sare de mare
piper
1 mână spanac baby
8 ouă

Cum să prepari brioșe cu ouă și ciuperci

  1. Călește ceapa în ulei de măsline.
  2. Adaugă ciupercile și gătește cam 3 minute.
  3. Pune și usturoiul și ardeii grași, asezonează cu sare și piper și mai gătește 2 minute.
  4. Completează cu spanacul, mai gătește 1 minut, apoi ia de pe foc.
  5. Bate ouăle, amestecându-le cu legumele gătite, apoi toarnă-l în forme pentru brioșe.
  6. Bagă la cuptor 25 minute la 175˚C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *