Carne de vită la tigaie cu broccoli și mazăre

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 4 porții

Masa e gata! Mai ales dacă vorbim despre cei care țin dieta ketogenică, dar și de oricine ar avea poftă e niște carne de vită cu ou la tigaie. Am pus și legume (broccoli, mazăre și ceapă verde) și ne-am și răsfățat un pic, asezonând cu unt de arahide, sos tamari și ghimbir.

Ingrediente necesare pentru carne de vită la tigaie cu broccoli și mazăre

1/2 kg carne de vită tocată
3 ouă
1 cană broccoli, fiert
1 lingură unt de arahide
1 linguriță tamari
ghimbir pudră
1/3 cană mazăre, fiartă
1 ceapă verde, tocată

Carne de vită la tigaie cu broccoli și mazăre - mod de preparare

  1. Gătește carnea la tigaie timp de 7 minute la foc mediu spre mare. Când e gata, pune-o într-un castron.
  2. Folosește aceeași tigaie pentru a găti ouăle. Fă-le la foc mic spre mediu, amestecând încontinuu.
  3. Adaugă carnea și amestecă.
  4. Completează cu ingredientele rămase: broccoli, untul de arahide, tamari, mazărea și ceapa verde. Asezonează cu ghimbir pudră.
  5. Gătește 5 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *