Pudding din cremă de cocos și cacao

  • Dificultate: Medie
  • 15 minute
  • 4 porții

Nu prea ai voie să mănânci lactate sau nu vrei, dar vrei totuși desert. Ce e de făcut? Păi unul din lucrurile pe care ai putea să le faci ar fi un pudding din cremă de cocos și cacao, îndulcit cu sirop de arțar (poți să adaugi cât poftești!) și servit cu frișcă vegetală (din cocos, zicem noi) și cu ciocolată neagră. Deci nici zahăr!

Ingrediente necesare pentru pudding din cremă de cocos și cacao

1 ½ căni cremă de cocos
½ cană cacao
2-3 linguri sirop de arțar
sare de mare
3-4 linguri frișcă vegetală din cocos
ciocolată neagră, zdrobită

Cum să gătești pudding din cremă de cocos și cacao

  1. Toarnă crema de cocos într-o cratiță la foc mic. Amestecă.
  2. Adaugă pudra de cacao și siropul de arțar. Gătește până încep să fiarbă.
  3. Asezonează cu sare de mare și amestecă.
  4. Lasă la rece peste noapte.
  5. Servește puddingul cu frișcă deasupra și presară cu ciocolată neagră.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *