Ceafă de porc condimentată la grătar

Ceafa de porc este un preparat pe care îl cunoaștem cu toții destul de bine. Și e ușor de înțeles de ce. Ceafa este probabil cea mai gustoasă parte a cărnii de porc, având o compoziție ideală de grăsime și carne. Am gătit-o pe grătar, dar nu înainte de a o condimenta bine cu paprika, usturoi și chimion.
Ingrediente necesare pentru ceafă de porc condimentată la grătar
sare
piper
1 linguriță usturoi pudră
1 linguriță chimion pudră
1 linguriță paprika
400 grame ceafă de porc, 2 bucăți
1 lingură ulei de măsline
Cum să prepari ceafă de porc condimentată la grătar
- Amestecă într-un bol sarea, piperul, usturoiul pudră, chimionul și paprika.
- Dă carnea pe ambele părți cu mixul de condimente.
- Încinge grătarul la foc mediu spre mare și așază fripturile. Toarnă un strop de ulei de măsline și gătește ceafa pe ambele părți, timp de 10 minute.
- Taie ceafa în fâșii subțiri și servește-o cu garnitura preferată.