Salată de fasole și mazăre păstăi

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 2 porții

Ne-am gândit să facem o salată „cu totul și cu totul” din fasole, mă rog, și cu ceva mazăre păstăi, care e tot pe-acolo. Zis și făcut. Am mai adăugat fasole galbenă și verde păstăi și am mai pus și fasole roșie la conservă. Astfel, în 15 minute ne-am ales cu o mândrețe de salată vegetariană, care poate fi servită și ca garnitură pentru o cărniță.

Ingrediente necesare pentru salată de fasole și mazăre păstăi

100 g mazăre păstăi, tocată
100 g fasole galbenă congelată, tocată
1 lingură ulei de măsline
1 lingură oțet
1 linguriță zahăr
piper
sare
100 g fasole verde la conservă
1 ceapă, tocată
100 g fasole roșie la conservă

Cum să gătești salată de fasole și mazăre păstăi

  1. Într-o oală cu apă, fierbe mazărea păstăi și fasolea galbenă timp de 5 minute.
  2. Amestecă într-un castronaș sau într-un pahar, uleiul de măsline, oțetul, zahărul și piper și sare după gust.
  3. Adaugă mazărea și fasolea fierte într-un castron, completează cu fasolea verde la conservă, ceapa și fasolea roșie, toarnă deasupra dressingul și amestecă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *