Chifle umplute cu chiftele la cuptor

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 6 porții

Cum sună? Vă spunem noi care am mâncat deja: sună bine! Mai aveți câteva chiftele rămase de la vreun festin? Dar câteva chifle aveți? Tot ce vă mai trebuie este un sos pe bază de usturoi și unt și mozzarella (cașcaval) rasă. Dacă mai aveți la îndemână și un sosuleț roșu e și mai bine. Să-i dăm bătaie!

Ingrediente necesare pentru chifle umplute cu chiftele la cuptor

6 chifle
50-60 g unt topit
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
1 legătură pătrunjel, tocat
1/2 cană mozzarella, rasă (60-70 grame)
6 chiftele
1/2 cană sos marinara

Cum să prepari chifle umplute cu chiftele la cuptor

  1. Pune chiflele într-un vas de copt și decupează câte un orificiu în fiecare chiflă; cât să încapă o chiftea.
  2. Amestecă repede untul topit cu usturoiul zdrobit și pătrunjelul și unge chiflele, mai ales interiorul.
  3. Umple fiecare orificiu cu mozzarella rasă, apoi fixează în fiecare orificiu câte o chiftea.
  4. Adaugă deasupra sosul marinara și mozzarella rămasă.
  5. Dă la cuptor 15 minute la 180ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *