Chifteluțe de miel umplute cu Cheddar
Vă plac chifteluțele? Știm, este greu să refuzi unele cu adevărat delicioase. Haideți să povestim puțin Aceste chifteluțe sunt din carne de miel, și sunt condimentate cu numeroase arome. Dar asta nu e totul! Înăuntrul lor, vom găsi un miez de brânză Cheddar topită! Sună bine, nu? Atunci să ne apucăm de treabă!
Ingrediente necesare pentru chifteluțe de miel umplute cu Cheddar
450 grame carne de miel
½ linguriță coriandru pudră
½ linguriță rozmarin pudră
½ linguriță fulgi de ardei iute
½ linguriță chimen
1 lingură sos Worcester
1 lingură pătrunjel tocat
sare
piper
1 ou
200 grame Cheddar, cubulețe
ulei pentru prăjit
200 grame iaurt
1 lingură mentă, tocată
Cum să prepari chifteluțe de miel umplute cu Cheddar
- Adaugă într-un bol carnea tocată și amestecă-o cu condimentele, pătrunjelul, un ou și sosul Worcester.
- Formează cu mână chifteluțe de mărime potrivită, înăuntrul cărora adaugă câte un cubuleț de brânză Cheddar.
- Prăjește chiftelele într-o tigaie cu ulei încins timp de 2 minute.
- Așază chiftelele într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt și dă-le la cuptor timp de 15 minute, la 190 de grade Celsius.
- Separat, pregătește pentru ele un sos de iaurt și mentă cu care să le servești.
- Poftă bună!