Ingrediente necesare pentru chifteluțe de miel umplute cu Cheddar
450 grame carne de miel
½ linguriță coriandru pudră
½ linguriță rozmarin pudră
½ linguriță fulgi de ardei iute
½ linguriță chimen
1 lingură sos Worcester
1 lingură pătrunjel tocat
sare
piper
1 ou
200 grame Cheddar, cubulețe
ulei pentru prăjit
200 grame iaurt
1 lingură mentă, tocată
Cum să gătești chifteluțe de miel umplute cu Cheddar
- Adaugă într-un bol carnea tocată și amestecă-o cu condimentele, pătrunjelul, un ou și sosul Worcester.
- Formează cu mână chifteluțe de mărime potrivită, înăuntrul cărora adaugă câte un cubuleț de brânză Cheddar.
- Prăjește chiftelele într-o tigaie cu ulei încins timp de 2 minute.
- Așază chiftelele într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt și dă-le la cuptor timp de 15 minute, la 190 de grade Celsius.
- Separat, pregătește pentru ele un sos de iaurt și mentă cu care să le servești.
- Poftă bună!