Chifteluțe de pește

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 2 porții

Pentru a avea parte de cele mai fragede chiftele, încercați o compoziție pe bază de carne de pește tocată. Amestecați cu pâine înmuiată pentru textură, cu ou și cu nelipsitele ceapă și usturoi, aromatizați și prăjiți. Nu-i așa că-s bune?

Ingrediente necesare pentru chifteluțe de pește

500 grame carne de pește, tocată

2 felii pâine, înmuiată

2 căței de usturoi, zdrobiți

1 ceapă, rasă

1 ou

1 lingură pătrunjel, tocat

1 lingură mărar, tocat

cimbru

sare

piper

nucșoară

ulei vegetal

Cum să prepari chifteluțe de pește

  1. Amestecă peștele tocat împreună cu pâinea înmuiată, usturoiul, ceapa și oul într-un castron. Adaugă și pătrunjelul cu mărarul și condimentează cu cimbru, sare, piper și nucșoară. Omogenizează.
  2. Dă-ți cu un pic de făină pe mâini și formează din această compoziție chiftele aplatizate .
  3. Încinge uleiul într-o tigaie, apoi prăjește chiftelele cam 5 minute.
  4. Trece-le pe un prosop de hârtie ca să se absoarbă uleiul.
  5. Poți să le servești cu un sos de iaurt sau smântână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *