Ingrediente necesare pentru ciorbă de coaste de porc
1 kg coaste de porc
1.5 litri apă caldă
1 lingură ulei
1 ardei iute
1 ceapă, tocată
2 morcovi, felii subțiri
½ țelină, tocată
sare
piper
2 cartofi, cubulețe
1 ardei gras roșu, tocat
200 grame fasole galbenă
250 ml suc de roșii
250 ml borș
tarhon
pătrunjel
Cum să gătești ciorbă de coaste de porc
- Pune o cratiță la foc potrivit, adaugă coastele și toarnă apa caldă.
- Adaugă uleiul și ardeiul iute.
- Acoperă cu un capac și fierbe timp de 40 de minute.
- Adaugă ceapa, morcovii, țelina și asezonează cu sare și piper. Fierbe din nou cu capac, de data asta 15 minute.
- Adaugă cartofii, ardeiul gras și fierbe încă 10 minute.
- Adaugă fasolea galbenă și toarnă sucul de roșii și borșul.
- Adaugă tarhon și pătrunjel. Amestecă ciorba și ia-o de pe foc.