Ciuperci pleurotus la cuptor cu parmezan

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 4 porții
Ciuperci pleurotus la cuptor cu parmezan

Un aperitiv simplu, ce ne ajută să ne bucurăm de gustul puternic al ciupercilor pleurotus. Ele au o textură foarte apropiată de cea a cărnii, și sunt foarte folosite în bucătăria vegetariană. Aici le-am dat la cuptor, dar nu înainte de a le aroma cu puțină sare și piper, și de a adăuga puțin parmezan.

Ingrediente necesare pentru ciuperci pleurotus la cuptor cu parmezan

500 grame ciuperci pleurotus

sare

1 lingură pesmet

2 linguri pesmet

50 grame parmezan ras

1 lingură ulei de măsline

 

Ciuperci pleurotus la cuptor cu parmezan - mod de preparare

  1. Așază ciupercile într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  2. Asezonează-le cu sare, piper și presară puțin pesmet și parmezan.
  3. Toarnă puțin ulei de măsline pe deasupra.
  4. Dă ciupercile la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *