Tofu la tigaie
Iată o rețetă vegană cu un puternic „touch” asiatic și care este foarte ușor de preparat. Totul se rezumă la a da cuburile de tofu printr-un amestec iute de sosuri asiatice și condimente, cuburi pe care apoi le vei trage la tigaie. Numai bune pentru o dietă Dukan.
Ingrediente necesare pentru tofu la tigaie
300 grame tofu, cubulețe
1 lingură sos hoisin
1 linguriță sos de soia
1 linguriță ghimbir, ras
fulgi de chili
1 linguriță ulei de măsline
1 ceapă verde, tocată
Cum să prepari tofu la tigaie
- Cubulețele de tofu se pun pe șervet de hârtie și se lasă așa 20-30 minute.
- Într-un castron, amestecă sosul hoisin cu cel de soia, cu ghimbirul, uleiul de măsline și cu fulgi de chili după gust.
- Adaugă cuburile de tofu și amestecă bine.
- Încinge o tigaie la foc potrivit și prăjește cubulețele de tofu.
- Servește-le presărate cu ceapă verde.