Tofu la tigaie

  • Dificultate: Mică
  • 40 de minute
  • 2 porții

Iată o rețetă vegană cu un puternic „touch” asiatic și care este foarte ușor de preparat. Totul se rezumă la a da cuburile de tofu printr-un amestec iute de sosuri asiatice și condimente, cuburi pe care apoi le vei trage la tigaie. Numai bune pentru o dietă Dukan.

Ingrediente necesare pentru tofu la tigaie

300 grame tofu, cubulețe
1 lingură sos hoisin
1 linguriță sos de soia
1 linguriță ghimbir, ras
fulgi de chili
1 linguriță ulei de măsline
1 ceapă verde, tocată

Cum să prepari tofu la tigaie

  1. Cubulețele de tofu se pun pe șervet de hârtie și se lasă așa 20-30 minute.
  2. Într-un castron, amestecă sosul hoisin cu cel de soia, cu ghimbirul, uleiul de măsline și cu fulgi de chili după gust.
  3. Adaugă cuburile de tofu și amestecă bine.
  4. Încinge o tigaie la foc potrivit și prăjește cubulețele de tofu.
  5. Servește-le presărate cu ceapă verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *