Ciuperci umplute cu carne de curcan
Ce-ar fi dacă data viitoare când (mai) pregătești ciuperci umplute le-ai face cu o compoziție pe bază de carne tocată de curcan? Noi am folosit ulei de cocos care este foarte potrivit pentru dieta Paleo. În plus, devenim mai expeditivi și prăjim pălăriile, nu le mai băgăm la cuptor. Ia să vezi diferența.
Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu carne de curcan
2 linguri ulei de cocos
1 ceapă, mărunțită
200-250 grame carne tocată de curcan
8-10 roșii cherry, tăiate în două
1 mână spanac baby
sare de mare
piper
9 ciuperci portobello (doar pălăriile)
Cum să prepari ciuperci umplute cu carne de curcan
- Călește ceapa în ulei de cocos (cam 1 lingură).
- Mărește focul, adaugă carnea tocată și gătește-o până se deschide la culoare.
- Adaugă roșiile și spanacul și mai gătește 1-2 minute.
- Prăjește ciupercile în uleiul de cocos rămas, asezonând cu sare și cu piper.
- Umple-le cu compoziția și servește-le calde.