Cotlete de porc cu fasole verde și usturoi la cuptor

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 4 porții

Cine vrea un pic de cotlet de porc cu fasole verde și usturoi la cuptor? Este gata în doar o jumătate de oră și este atât de ușor de pregătit… Toate ingredientele merg într-o tigaie cu mâner de metal (în cazul nostru) și sunt lăsate în cuptor… Dar mai bine vezi mai jos.

Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu fasole verde și usturoi la cuptor

4 linguri ulei de măsline cu usturoi
½ kg cotlete de porc (4 bucăți)
300 grame fasole verde fiartă
6 căței de usturoi
sare de mare
rozmarin
½ cană parmezan bio, ras
parmezan bio, felii subțiri (pentru ornare)

Cum să prepari cotlete de porc cu fasole verde și usturoi la cuptor

  1. Toarnă 2 linguri din uleiul de măsline într-o cratiță cu mâner termorezistent. Adaugă cotletele, fasolea și usturoiul. Stropește cu uleiul rămas și asezonează cu sare de mare și rozmarin. Presară deasupra parmezanul ras.
  2. Lasă la cuptor 25 minute la 190⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *