Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu măr la tigaie
2 linguri ulei
2 cotlete de porc
sare
piper
ulei
1/2 cană supă de legume
1 linguriță muștar Dijon
1 chili (sau ardei iute), felii subțiri
salvie
rozmarin
sare
piper
1 măr, felii subțiri
1 ceapă roșie, feliată
Cum să gătești cotlete de porc cu măr la tigaie
- Prăjește cotletele în două linguri de ulei, asezonând cu sare și piper. Prăjește pe ambele părți cam 8 minute.
- Încinge un pic de ulei într-o tigaie și adaugă supa de legume, muștarul și chili. Amestecă, aruncând și 3-4 frunze de salvie și 1-2 crenguțe de rozmarin și asezonând cu sare și piper.
- Completează cu mărul și ceapa și gătește până începe să fiarbă.
- Așază deasupra cotletele prăjite și mai gătește încă 10 minute.