Cotlete de porc cu măr și ceapă

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 3 porții

Cotletul de porc și merele, împreună? Sigur că da. Este ceva vreme de când fructele și-au făcut loc printre ingredientele diferitelor mâncăruri, altele decât deserturile. Este o combinație de neuitat, în sensul cel mai pozitiv cu putință. Ați încercat?

Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu măr și ceapă

3 cotlete de porc
sare
piper
1 ceapă roșie, tocată
2-3 mere, cuburi sau felii
sare
piper
1 lingură muștar
1/2 cană supă de pui
frunze de salvie

Cum să prepari cotlete de porc cu măr și ceapă

  1. Prăjește cotletele la tigaie în puțin ulei, asezonând cu sare și piper.
  2. Călește ceapa în altă tigaie la foc mic spre mediu, apoi pune merele.
  3. Gătește 1-2 minute, asezonând cu sare și piper.
  4. Adaugă muștarul și supa de pui și amestecă. Aruncă în tigaie și câteva frunze de salvie.
  5. Așază deasupra cotletele prăjite și mai lasă pe foc câteva minute la foc mic, având grijă să le întorci pe ambele părți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *