Cotlete de porc cu măr și ceapă
Cotletul de porc și merele, împreună? Sigur că da. Este ceva vreme de când fructele și-au făcut loc printre ingredientele diferitelor mâncăruri, altele decât deserturile. Este o combinație de neuitat, în sensul cel mai pozitiv cu putință. Ați încercat?
Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu măr și ceapă
3 cotlete de porc
sare
piper
1 ceapă roșie, tocată
2-3 mere, cuburi sau felii
sare
piper
1 lingură muștar
1/2 cană supă de pui
frunze de salvie
Cum să prepari cotlete de porc cu măr și ceapă
- Prăjește cotletele la tigaie în puțin ulei, asezonând cu sare și piper.
- Călește ceapa în altă tigaie la foc mic spre mediu, apoi pune merele.
- Gătește 1-2 minute, asezonând cu sare și piper.
- Adaugă muștarul și supa de pui și amestecă. Aruncă în tigaie și câteva frunze de salvie.
- Așază deasupra cotletele prăjite și mai lasă pe foc câteva minute la foc mic, având grijă să le întorci pe ambele părți.