Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu sos de roșii și paste
1 lingură ulei
3 frunze salvie
2 cotlete de porc
sare
piper
2 linguri unt
1 ceapă, rasă
2 căței usturoi, zdrobiți
2 morcovi, rași
200 ml sos de roșii
50 ml vin alb
1 linguriță rozmarin
1 linguriță cimbru
1 lingură mărar, tocat
2 foi de dafin
300 grame paste fierte
Cum să gătești cotlete de porc cu sos de roșii și paste
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mic.
- Adaugă frunzele de salvie și cotletele de porc. Asezonează cu sare, piper și completează cu o lingură de unt.
- Rumenește cotletele timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
- Topește restul de unt într-o tigaie la foc mediu. Adaugă în tigaie ceapa, usturoiul și morcovii.
- Adaugă sosul de roșii și amestecă bine.
- Toarnă vinul alb și asezonează cu rozmarin, cimbru, mărar, sare și piper.
- Adaugă cotletele de porc în tigaie împreună cu foile de dafin.
- Acoperă cu un capac și gătește cotletele încă 20 de minute.
- Servește-le cu paste!