Cotlete de porc cu sos de roșii și capere

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 2 porții

Hai să servim cotletele de porc într-un mare stil; cu alte cuvinte, hai să le condimentăm și să le aromatizăm cum trebuie. Pentru asta, le vom tăvăli, mai întâi, printr-un amestec de condimente cu migdale mărunțite, iar apoi le vom servi cu un sos acrișor de roșii și capere.

Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu sos de roșii și capere

1-2 linguri migdale mărunțite
1 linguriță paprika
1 linguriță boabe de piper, zdrobite
sare
400 grame cotlete de porc (2 bucăți)
1 roșie, cubulețe
1-2 lingurițe capere
1-2 lingurițe ulei de măsline extra virgin
2-3 lingurițe suc de lămâie
1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat

Cum să prepari cotlete de porc cu sos de roșii și capere

  1. Amestecă migdalele mărunțite cu paprika, boabele de piper și cu sare după gust.
  2. Tăvălește cotletele prin amestecul de condimente și migdale, apoi prăjește-le într-un pic de ulei, 12-14 minute pe ambele părți.
  3. Într-un castron mic, amestecă împreună roșia cubulețe cu caperele, uleiul de măsline, sucul de lămâie și pătrunjelul.
  4. Servește cotletele cu sos pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *