Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu sos de roșii și capere
1-2 linguri migdale mărunțite
1 linguriță paprika
1 linguriță boabe de piper, zdrobite
sare
400 grame cotlete de porc (2 bucăți)
1 roșie, cubulețe
1-2 lingurițe capere
1-2 lingurițe ulei de măsline extra virgin
2-3 lingurițe suc de lămâie
1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat
Cum să gătești cotlete de porc cu sos de roșii și capere
- Amestecă migdalele mărunțite cu paprika, boabele de piper și cu sare după gust.
- Tăvălește cotletele prin amestecul de condimente și migdale, apoi prăjește-le într-un pic de ulei, 12-14 minute pe ambele părți.
- Într-un castron mic, amestecă împreună roșia cubulețe cu caperele, uleiul de măsline, sucul de lămâie și pătrunjelul.
- Servește cotletele cu sos pe deasupra.