Ingrediente necesare pentru crostini cu tapenadă de măsline
200 grame măsline verzi fără sâmburi
150 grame măsline negre fără sâmburi
2 căței de usturoi
70 grame unt
1 lingură ulei de măsline
1 mână pătrunjel
30 grame cașcaval ras
30 grame parmezan ras
3 baghete, felii subțiri
Cum să prepari crostini cu tapenadă de măsline
- Adaugă toate măslinele într-un blender și mărunțește-le.
- Curăță blenderul și adaugă în el usturoiul, untul, uleiul, pătrunjelul, cașcavalul și parmezanul.
- Pasează ca să combini ingredientele.
- Toarnă măslinele pasate peste amestecul de unt și brânzeturi.
- Amestecă totul cu o spatulă.
- Unge feliile de baghetă cu tapenada obținută.
- Așază-le apoi pe o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
- Dă tava la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade Celsius.