Fleică de vită marinată în vin roșu

  • Dificultate: Mică
  • 1 oră și 40 de minute
  • 3 porții

Hai să punem pe grătar niște fleică de vită. Mai întâi însă, o vom lăsa la marinat timp de o oră, într-un baiț de vin roșu amestecat cu ulei de măsline, sos Worchester, muștar Dijon și usturoi (nu neapărat pudră).

Ingrediente necesare pentru fleică de vită marinată în vin roșu

½ cană vin roșu sec
1 lingură ulei de măsline extra virgin
1 lingură sos Worchester
1 linguriță usturoi pudră
1 linguriță muștar Dijon
2 lingurițe oțet din vin roșu
1 linguriță rozmarin, tocat mărunt
½ kg fleică de vită (3-4 bucăți)

Cum să gătești fleică de vită marinată în vin roșu

  1. Pune toate ingredientele într-o pungă alimentară cu închidere etanșă (ziplock).
  2. După ce adaugi și bucățile de fleică, închide punga, amestecă, apoi lasă la marinat o oră.
  3. Așază carnea marinată pe grătar și las-o 8 minute pe ambele părți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *