Frittata cu cârnați și rucola

În dimineața asta, o frittata pentru 4 persoane este pe cale de a-ți face ziua mai frumoasă, ție și altor 3 comeseni. Frittata este varianta italiană, îmbunătățită ar spune unii, a omletei noastre cea de toate zilele. Deci pregătește cârnații, rucola, ouăle, parmezanul și laptele și hai la treabă.
Ingrediente necesare pentru frittata cu cârnați și rucola
10 ouă
¼ cană lapte
⅔ cană parmezan, ras
sare
piper
2 lingurițe ulei
180 grame cârnați, feliați gros
120 grame rucola
Cum să prepari frittata cu cârnați și rucola
- Sparge ouăle într-un bol și bate-le cu telul.
- Adaugă laptele, parmezanul, asezonează cu sare și piper, apoi omogenizează.
- Încinge uleiul într-o tigaie cu mâner de metal la foc mare și adaugă cârnații. Prăjește-i 3 minute.
- Adaugă rucola și amestecă.
- Transferă tigaia în cuptor și las-o 25 minute la 180⁰C.