Frittata cu pește

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 4 porții

Această frittata cu pește merită fără îndoială a fi încercată. Se iau câteva ouă, și se amestecă cu puțină smântână, făină și pastă de tomate pentru a căpăta puțină culoare. Apoi se adaugă câteva cubulețe de pește și se dau la cuptor. Nimic mai simplu!

Ingrediente necesare pentru frittata cu pește

apă

400 grame pangasius, cubulețe

sare

piper

5 ouă

100 grame smântână

2 linguri făină

2 linguri pastă de tomate

50 grame unt

Cum să prepari frittata cu pește

  1. Turnați apă într-o oală și puneți-o la încălzit la foc mediu. Adăugați sare, piper, și dați apa în clocot. Adăugați cubulețele de peste, sare, și piper. Dați apă în clocot și gătiți peștele timp de 7 minute. Lăsați la o parte.
  2. Adăugați ouăle într-un vas și bateți-le. Adăugați smântână, făînă, sare și piper. Amestecați bine.
  3. Ungeți o tavă cu puțin unt și turnați compoziția de ouă. Adăugați peștele și restul de unt.
  4. Dați vasul la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *