Ingrediente necesare pentru gustări cu zucchini și cremă de caju
1 zucchini, felii
ulei de măsline
sare de mare
piper
ierburi aromatice
apă
150 grame caju
2 căței de usturoi
1-2 linguri suc de lămâie
sare de mare
50 grame salam pepperoni, tăiat bucățele
3-4 roșii cherry, felii
Cum să gătești gustări cu zucchini și cremă de caju
- Așază feliile de zucchini într-un vas de copt pe hârtie pergament.
- Stropește-le cu ulei de măsline, presară-le cu sare de mare, piper și ierburi aromatice.
- Bagă-le la cuptor 6-8 minute la 180˚C.
- Pune nucile caju într-o cratiță, acoperă-le cu apă și dă în fiert.
- Mai fierbe-le la foc mic 10-15 minute, apoi transferă-le în blender.
- Adaugă usturoiul și sucul de lămâie, asezonează cu sare de mare și pasează.
- Adaugă pe fiecare felie de zucchini câte o linguriță de cremă de caju. Poți folosi și un poș.
- Ornează cu pepperoni și roșii cherry și servește.