Ingrediente necesare pentru iahnie de fasole
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă, mărunțită
1 morcov, mărunțit
2 tulpini țelină apio, tocate
3-4 căței de usturoi, mărunțiți
1 linguriță fulgi de ardei
1 linguriță sare
piper
2 roșii, cubulețe
1 frunză de kale, bucăți
1/2 cană supă de vită
2 căni supă de legume
350 grame fasole albă la conservă
busuioc proaspăt
Cum să gătești iahnie de fasole
- Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic, apoi călește împreună ceapa, morcovul și țelina.
- Adaugă usturoiul și fulgii de ardei, asezonează cu sare și piper și amestecă.
- Mai adaugă roșiile, bucățile de kale și supa de vită. Amestecă.
- Toarnă supa de legume și completează cu fasolea la conservă. Aruncă în tigaie și câteva frunze de busuioc, apoi gătește până se îngroașe compoziția. Servește mâncarea caldă.