Înghețată cu ananas și merișoare
De data asta te îmbiem cu o înghețată cu iz tropical, gata în doar 10 minute și despre care se poate spune că este un upgrade la înghețata clasică de vanilie. Vom folosi coaja ananasului pentru a servi bunătatea asta, care mai conține și stafide, merișoare și nuci zdrobite.
Ingrediente necesare pentru Înghețată cu ananas și merișoare
1 ananas
100 g înghețată de vanilie
½ cană stafide
½ cană merișoare deshidratate
½ cană nuci, zdrobite
topping de ciocolată
Cum să prepari Înghețată cu ananas și merișoare
- Taie ananasul în două părți egale pe lungime.
- Folosind o lingură dozatoare pentru înghețată scobește cele două jumătăți, formând în același timp, bile din pulpa fructului.
- Amestecă într-un castron înghețata de vanilie împreună cu stafidele, merișoarele și nucile.
- Transferă amestecul în cele două jumătăți de ananas scobite.
- Adaugă deasupra bile din ananas, apoi ornează cu topping de ciocolată.