Înghețată de caise

  • Dificultate: Foarte mică
  • 4 ore și 10 minute
  • 4 porții

Dacă pui mâna pe niște caise, transformă-le în înghețată. Prepararea propriu-zisă ia cam 10 minute, însă va trebui să aștepți câteva ore până îngheață. Totul e să amesteci pulpa de caise cu frișcă lichidă, lapte și zahăr și, eventual, să adaugi și un pic de cremă de cocos, așa pentru exotism. Amesteci, aștepți și mănânci. Pardon, te delectezi!

Ingrediente necesare pentru Înghețată de caise

100-150 g pulpă de caise
200 ml frișcă lichidă
30-40 g lapte
30-40 g cremă de cocos
100 g zahăr pudră

Cum să prepari Înghețată de caise

  1. Mixează ingredientele, adăugându-le treptat.
  2. Lasă amestecul la congelator între 4 și 6 ore.
  3. Poți servi înghețata cu ciocolată (rasă) și cu napolitane vieneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *