Inimi de ciocolată cu nucă de cocos

  • Dificultate: Medie
  • 50 de minute
  • 2 porții

Aceste inimi de ciocolată sunt desertul perfect pentru o seară romantică alături de persoana iubită. Tot ce trebuie să faceți este să topiți puțină ciocolată și să o amestecați cu fulgi de cocos. Veți mai avea nevoie de o tavă cu formă de inimi pentru a aduce acest desert minunat la viață!

Ingrediente necesare pentru inimi de ciocolată cu nucă de cocos

200 grame ciocolată fără zahăr

2 linguri ulei de cocos

2 linguri pudră de ștevie

1/2 cană fulgi de cocos

zmeură

 

Cum să gătești inimi de ciocolată cu nucă de cocos

  1. Topește ciocolata la bain-marie. Adaugă pudra de ștevie și uleiul de cocos și amestecă bine.
  2. Toarnă ciocolata topită într-o formă de silicon cu inimioare, adăugând câte un strat de fulgi de cocos între două de ciocolată.
  3. La final, presară încă puțini fulgi de cocos.
  4. Dă la frigider inimile de ciocolată pentru 30 de minute.
  5. Servește-le cu puțină zmeură pe deasupra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *