Musaca cu somon, creveți și legume
Acest preparat este numai bun ca să ne facă să ne bucurăm de savoarea fructelor de mare și a peștelui. Cum le vom servi? Cu multe legume bineînțeles, și anume spanac, morcov, praz și roșii. Pentru că avem de-a face cu o musaca, vom adăuga ca topping și cartofii, dar sub forma de piure. Aceasta va face preparatul și mai savuros!
Ingrediente necesare pentru musaca cu somon, creveți și legume
1 dovlecel, ras
1 ardei iute, felii subțiri
100 grame baby spanac
2 morcovi, rași
½ praz, felii subțiri
6 roșii cherry, felii subțiri
¼ varză, tocată
200 grame brânză Cheddar, rasă
200 grame somon, cubulețe
100 grame creveți
2 lingurițe suc de lămâie
sare
piper
1 lingură ulei
2 linguri smântână de gătit
piure de cartofi
Cum să prepari musaca cu somon, creveți și legume
- Adaugă zucchini-ul, ardeiul iute, baby spanacul, morcovii, prazul, roșiile cherry și varza într-un vas de cuptor.
- Adaugă brânza Cheddar, somonul, creveții, sucul de lămâie și uleiul.
- Asezonează cu sare și piper după gust. Amestecă cu o spatulă.
- Adaugă piureul într-un poș și toarnă-l pe deasupra.
- Dă preparatul la cuptor pentru următoarele 30 de minute, la 190 de grade Celsius.