Musaca cu somon, creveți și legume

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 6 porții

Acest preparat este numai bun ca să ne facă să ne bucurăm de savoarea fructelor de mare și a peștelui. Cum le vom servi? Cu multe legume bineînțeles, și anume spanac, morcov, praz și roșii. Pentru că avem de-a face cu o musaca, vom adăuga ca topping și cartofii, dar sub forma de piure. Aceasta va face preparatul și mai savuros!

Ingrediente necesare pentru musaca cu somon, creveți și legume

1 dovlecel, ras

1 ardei iute, felii subțiri

100 grame baby spanac

2 morcovi, rași

1/2 praz, felii subțiri

6 roșii cherry, felii subțiri

1/4 varză, tocată

200 grame brânză Cheddar, rasă

200 grame somon, cubulețe

100 grame creveți

2 lingurițe suc de lămâie

sare

piper

1 lingură ulei

2 linguri smântână de gătit

piure de cartofi

Cum să gătești musaca cu somon, creveți și legume

  1. Adaugă zucchini-ul, ardeiul iute, baby spanacul, morcovii, prazul, roșiile cherry și varza într-un vas de cuptor.
  2. Adaugă brânza Cheddar, somonul, creveții, sucul de lămâie și uleiul.
  3. Asezonează cu sare și piper după gust. Amestecă cu o spatulă.
  4. Adaugă piureul într-un poș și toarnă-l pe deasupra.
  5. Dă preparatul la cuptor pentru următoarele 30 de minute, la 190 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *