Musaca cu somon, creveți și legume

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 6 porții

Acest preparat este numai bun ca să ne facă să ne bucurăm de savoarea fructelor de mare și a peștelui. Cum le vom servi? Cu multe legume bineînțeles, și anume spanac, morcov, praz și roșii. Pentru că avem de-a face cu o musaca, vom adăuga ca topping și cartofii, dar sub forma de piure. Aceasta va face preparatul și mai savuros!

Ingrediente necesare pentru musaca cu somon, creveți și legume

1 dovlecel, ras

1 ardei iute, felii subțiri

100 grame baby spanac

2 morcovi, rași

½ praz, felii subțiri

6 roșii cherry, felii subțiri

¼ varză, tocată

200 grame brânză Cheddar, rasă

200 grame somon, cubulețe

100 grame creveți

2 lingurițe suc de lămâie

sare

piper

1 lingură ulei

2 linguri smântână de gătit

piure de cartofi

Cum să gătești musaca cu somon, creveți și legume

  1. Adaugă zucchini-ul, ardeiul iute, baby spanacul, morcovii, prazul, roșiile cherry și varza într-un vas de cuptor.
  2. Adaugă brânza Cheddar, somonul, creveții, sucul de lămâie și uleiul.
  3. Asezonează cu sare și piper după gust. Amestecă cu o spatulă.
  4. Adaugă piureul într-un poș și toarnă-l pe deasupra.
  5. Dă preparatul la cuptor pentru următoarele 30 de minute, la 190 de grade Celsius.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *