Octopizza

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 2 porții

Data viitoare când vă e poftă de o pizza, încercați-o pe aceasta! Sigur vă veți amuza copios, mai ales împreună cu cei mici. Pe lângă aspectul inedit, această pizza se face extrem de ușor, și într-o durată mică de timp. În maximum 30 de minute, pizza voastră cea gustoasă este gata!

Ingrediente necesare pentru octopizza

200 grame aluat pentru pizza

3 linguri sos de roșii

150 grame cașcaval, ras

150 grame măsline fără sâmburi, felii subțiri

salam picant, felii subțiri

Cum să gătești octopizza

  1. Taie 8 fâșii subțiri din aluat, și dă-i restului o formă rotundă.
  2. Așază aluatul rotund într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  3. Atașează și fâșiile de aluat, imitând forma unor tentacule.
  4. Întinde sosul de roșii peste tot aluatul, inclusiv tentaculele.
  5. Adaugă cașcavalul peste partea rotundă și feliile de măsline peste tentacule, dând aspectul unor ventuze.
  6. Așază 2 felii de salam picant și 2 felii de măsline în locul ochilor.
  7. Dă la cuptor pentru 40 de minute, la 200 de grade Celsius.2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *