Omletă cu plăcintar și halloumi

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • O porție

Când vine vorba de omleta de dimineață suntem toți bucătari. Sfatul nostru, dragi bucătari de dimineață, este să încercați ceva nou din când în când, că v-oți fi săturat și voi de aceleași ouă bătute repede și trântite în tigaie la repezeală cu un pic de sare sau brânză. Ia încercați mâine-poimâine cu halloumi la tigaie, cu dovleac copt și ardei. Coaceți dovleacul cu o zi înainte, da?

Ingrediente necesare pentru omletă cu plăcintar și halloumi

ulei
4-5 felii brânză halloumi
5-6 felii dovleac copt
1 ardei kapia, felii
2 căței de usturoi, mărunțiți
2-3 ouă, bătute
pătrunjel

Cum să prepari omletă cu plăcintar și halloumi

  1. Prăjește feliile de brânză la tigaie într-un pic de ulei. Lasă-le deoparte.
  2. Folosind aceeași tigaie, prăjește și dovleacul copt.
  3. Adaugă ardeiul și usturoiul, așază deasupra feliile de halloumi, iar peste toate toarnă ouăle bătute.
  4. Acoperă și lasă pe foc cam 2 minute.
  5. Dă la cuptor 10 minute la 170ºC.
  6. Servește presărat cu pătrunjel proaspăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *