Piept de pui umplut învelit în prosciutto

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 2 porții

Trebuie să te prevenim! Trebuie să te prevenim că această mâncare numai bună pentru o dietă Keto, îți va lăsa gura apă. Vei vrea s-o prepari chiar dacă nu ții dieta. Și cum altfel, atunci când umpli piept de pui cu un amestec de brânză cu spanac și usturoi, învelești totul în fâșii lungi de prosciutto și dai la cuptor. Cum?

Ingrediente necesare pentru piept de pui umplut învelit în prosciutto

30-50 g spanac baby
2 linguri parmezan bio, ras
⅓ cană brânză Gouda bio, rasă
2 căței de usturoi, zdrobiți
300 grame piept de pui (2 jumătăți)
6 felii prosciutto

Cum să prepari piept de pui umplut învelit în prosciutto

  1. Amestecă într-un castron spanacul, parmezanul, brânza Gouda și usturoiul.
  2. Despică fiecare jumătate de piept de pui și umple-o cu acest amestec.
  3. Învelește cu feliile de prosciutto, apoi lasă la cuptor 20 minute la 180ºC.
  4. Feliază și servește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *