Piure de cartofi, conopidă și șalău

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 2 porții

Există oare vreo mâncare cu textura mai cremoasă și mai fină decât cea a piureului? Dar dacă în acel piure integrăm carne fragedă de șalău și o conopidă? Ei bine, pe lângă textura specială vei obține și un gust interesant. Și asta în cel mult 40 de minute.

Ingrediente necesare pentru piure de cartofi, conopidă și șalău

2 fileuri de șalău (cam 200 grame)
apă
1 conopidă, florete
1 cartof, copt și curățat

Cum să gătești piure de cartofi, conopidă și șalău

  1. Învelește fiecare file în folie de aluminiu, pune-le într-o tavă de copt și lasă-le la cuptor 20 minute la 200ºC.
  2. Toarnă cam o cană de apă într-o tigaie, adaugă floretele de conopidă, acoperă și gătește 10-12 minute.
  3. Pune conopida într-un pahar pentru măsurat, împreună cu cartoful și șalăul. Pasează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *