Piure de legume cu brânză Cheddar
Cum să faceți un piure gustos? Nu vă limitați la cartofi, ci încercați să adăugați și alte câteva legume. Noi am pus morcovi, puțin spanac și tare bine a ieșit. Dar, asta nu e tot. Pentru un gust desăvârșit, puțin Cheddar ras și un pic de lapte vor face minuni. Nu ne credeți? Luați de încercați!
Ingrediente necesare pentru piure de legume cu brânză Cheddar
3 cartofi, cubulețe
2 morcovi, cubulețe
50 grame brânză Cheddar, rasă
50 grame spanac, fiert
1 linguriță unt
2 linguri lapte
Cum să prepari piure de legume cu brânză Cheddar
- Fierbe cartofii și morcovii într-o cratiță timp de 15 minute.
- Scurge legumele și mută-le într-o tigaie pe foc mic.
- Zdrobește un pic legumele folosind o lingură de lemn și adaugă Cheddar-ul ras și spanacul. Amestecă bine.
- Adaugă untul, laptele și gătește preparatul timp de 6-8 minute, amestecând din când în când.
- Omogenizează preparatul și ia-l de pe foc.