Piure de legume cu brânză Cheddar

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 2 porții

Cum să faceți un piure gustos? Nu vă limitați la cartofi, ci încercați să adăugați și alte câteva legume. Noi am pus morcovi, puțin spanac și tare bine a ieșit. Dar, asta nu e tot. Pentru un gust desăvârșit, puțin Cheddar ras și un pic de lapte vor face minuni. Nu ne credeți? Luați de încercați!

Ingrediente necesare pentru piure de legume cu brânză Cheddar

3 cartofi, cubulețe

2 morcovi, cubulețe

50 grame brânză Cheddar, rasă

50 grame spanac, fiert

1 linguriță unt

2 linguri lapte

 

Cum să gătești piure de legume cu brânză Cheddar

  1. Fierbe cartofii și morcovii într-o cratiță timp de 15 minute.
  2. Scurge legumele și mută-le într-o tigaie pe foc mic.
  3. Zdrobește un pic legumele folosind o lingură de lemn și adaugă Cheddar-ul ras și spanacul. Amestecă bine.
  4. Adaugă untul, laptele și gătește preparatul timp de 6-8 minute, amestecând din când în când.
  5. Omogenizează preparatul și ia-l de pe foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *