Piure de legume cu brânză Cheddar

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 2 porții
Piure de legume cu brânză Cheddar

Cum să faceți un piure gustos? Nu vă limitați la cartofi, ci încercați să adăugați și alte câteva legume. Noi am pus morcovi, puțin spanac și tare bine a ieșit. Dar, asta nu e tot. Pentru un gust desăvârșit, puțin Cheddar ras și un pic de lapte vor face minuni. Nu ne credeți? Luați de încercați!

Ingrediente necesare pentru piure de legume cu brânză Cheddar

3 cartofi, cubulețe

2 morcovi, cubulețe

50 grame brânză Cheddar, rasă

50 grame spanac, fiert

1 linguriță unt

2 linguri lapte

 

Piure de legume cu brânză Cheddar - mod de preparare

  1. Fierbe cartofii și morcovii într-o cratiță timp de 15 minute.
  2. Scurge legumele și mută-le într-o tigaie pe foc mic.
  3. Zdrobește un pic legumele folosind o lingură de lemn și adaugă Cheddar-ul ras și spanacul. Amestecă bine.
  4. Adaugă untul, laptele și gătește preparatul timp de 6-8 minute, amestecând din când în când.
  5. Omogenizează preparatul și ia-l de pe foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *