3 rețete de carne ușor de gătit la cuptor

3 rețete cu carne ușor de gătit la cuptor
Citește mai multe articole despre

Toamna, cuptorul este poate cel mai bun prieten al nostru. Aceste 3 rețete de carne ușor de gătit la cuptor nu necesită prea multă muncă. Până la urmă, cuptorul de ocupă de toate, iar tu poți sa faci altceva atunci când aștepți să se gătească. 

Dacă nu știi ce să gătești în zilele următoare, ți-am făcut noi program! Încearcă aceste 3 rețete de carne ușor de gătit la cuptor. toate rezultă în carne perfect gătită și pătrunsă de aromele celorlalte ingrediente. Ce altceva ți-ai putea dori? Iată sugestiile noastre.

3 rețete de carne ușor de gătit la cuptor

1. Pui întreg la cuptor cu sos de mentă și spanac

Vreți să gătiți ceva gustos astăzi? De ce nu un pui întreg la cuptor? Cuptorul va scoate la iveală toate aromele cărnii și o va rumeni la perfecție. Veți avea nevoie și de o garnitură, și nu sunt puține acelea pe care le puteți alege. Noi am mers pe un sos interesant, cu spanac sotat în unt, mentă și pătrunjel. Multe arome care vor da cărnii de pui un gust nemaipomenit!

3 rețete cu carne ușor de gătit la cuptor

2. 4 rețete de pui la cuptor în foaie de copt

Ați folosit hârtia de copt la gătit până acum? Aceasta are rolul de a sigila aromele ingredientelor și de a le găti uniform, ceea ce va rezulta în preparate delicioase. Aici ne-am jucat puțin cu pieptul de pui și l-am pregătit în 4 combinații diferite, toate în hârtie de copt. Fie că este cu sparanghel, dovlecei sau sos pesto, fiecare din aceste rețete poate fi preferata ta. Te sfătuim însă, să le încerci pe toate fiindcă nu știi ce ratezi!

3 rețete cu piept de pui simple și rapide

3. Mușchiuleț de porc împletit cu mazăre și bacon

Ați mai împletit carne până acum? Ei bine, acum ar putea fi o ocazie bună să o faceți. Pentru că tăiatul în fășii lungi și subțiri asigură o pătrundere mai bună a cărnii la cuptor. În plus, mușchiulețul acesta merge de minune cu gustoasa garnitură de mazăre și bacon. Mai ales într-un sos bogat de roșii, aromat cu ceapă și pătrunjel.

Mușchiuleț de porc împletit cu mazăre și bacon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *