Pizza cu pui, bacon și căpșuni

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 2 porții

Știm că îți place pizza, știm că îți plac căpșunile… Ce-ar fi dacă le-am combina? Serios, hai să încercăm. Facem un sosuleț cu oțet balsamic în care adăugăm nu doar sos de chili și sriracha, dar și gem de căpșuni. Ungem cu el aluatul pentru pizza, iar ca topping, pe lângă obișnuitele bacon, piept de pui, ceapă și cașcaval, mai adăugăm și căpșuni proaspete. Și iată pizza cu căpșuni. O nebunie! Me-ri-tă!

Ingrediente necesare pentru pizza cu pui, bacon și căpșuni

¼ cană oțet balsamic
1 linguriță sos de chili
¼ cană gem de căpșuni
1 linguriță sos sriracha
aluat pentru o pizza
1 ceapă, tăiată
4-5 felii bacon, tăiate
100 grame piept de pui, fiert și tăiat în bucăți
5-6 căpșuni, tăiate pe jumătate
½ cană cașcaval, ras

Cum să prepari pizza cu pui, bacon și căpșuni

  1. Încinge o tigaie la foc mic și adaugă oțetul balsamic.
  2. Adaugă sosul chili, gemul de căpșuni și sriracha și dă în fiert, amestecând încontinuu.
  3. Unge aluatul cu acest sos.
  4. Pune deasupra ceapa, bacon-ul, pieptul de pui, căpșunile și cașcavalul.
  5. Lasă la cuptor 10 minute la 200ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *