Pulpe de pui în sos de bere neagră
Nu-i așa că merge o bere la carnea de pui? Dar nu ne înțelegeți greșit! Nu ne gândim neapărat la bere servită cu mâncarea, ci mai degrabă la sosul în care gătim, sos pentru care am folosit bere neagră. Împreună cu condimentele, berea neagră, cu gust mai intens decât cea blondă, poate să dea mâncării tale… aripi!
Ingrediente necesare pentru pulpe de pui în sos de bere neagră
sare
piper
1 linguriță busuioc uscat
1 linguriță chili
1 linguriță curry
1 linguriță paprika
1 lingură ulei de măsline
4 pulpe de pui
1 bere neagră
Cum să prepari pulpe de pui în sos de bere neagră
- Amestecă condimentele împreună.
- Toarnă peste ele, treptat, uleiul de măsline și omogenizează.
- Unge bine pulpele de pui cu acest sos.
- Pune-le în tava de copt, toarnă peste ele și berea neagră și dă-le la cuptor 30 de minute la 180ºC.