Pulpe de pui în sos de bere neagră

  • Dificultate: Mică
  • 40 de minute
  • 4 porții

Nu-i așa că merge o bere la carnea de pui? Dar nu ne înțelegeți greșit! Nu ne gândim neapărat la bere servită cu mâncarea, ci mai degrabă la sosul în care gătim, sos pentru care am folosit bere neagră. Împreună cu condimentele, berea neagră, cu gust mai intens decât cea blondă, poate să dea mâncării tale… aripi!

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui în sos de bere neagră

sare
piper
1 linguriță busuioc uscat
1 linguriță chili
1 linguriță curry
1 linguriță paprika
1 lingură ulei de măsline
4 pulpe de pui
1 bere neagră

Cum să prepari pulpe de pui în sos de bere neagră

  1. Amestecă condimentele împreună.
  2. Toarnă peste ele, treptat, uleiul de măsline și omogenizează.
  3. Unge bine pulpele de pui cu acest sos.
  4. Pune-le în tava de copt, toarnă peste ele și berea neagră și dă-le la cuptor 30 de minute la 180ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *