Pulpe de pui la cuptor
Pulpe la cuptor, cine nu știe să facă? Ei bine, așa e și nu prea. Data viitoare când bagi pulpe de pui la cuptor încearcă să renunți la vestitele amestecuri de condimente la plic. Pune unt (noi am pus ghee), freacă cu tarhon și cimbru și nu uita că un pic de suc de lămâie poate pune punctul pe „i”. Poți pune lămâie și în tavă, împreună cu nelipsitele și indispensabilele ceapă și usturoi.
Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la cuptor
4 pulpe de pui
2 linguri ghee
sare
piper
tarhon
cimbru
1 lingură suc de lămâie
1 ceapă, tăiată în patru
6-8 căței de usturoi
2-3 felii lămâie
Cum să prepari pulpe de pui la cuptor
- Stropește pulpele cu untul ghee. Presară-le cu sare, piper, tarhon și cimbru, apoi stropește-le cu suc de lămâie. Tăvălește-le.
- Tapetează un vas de copt cu hârtie pergament și pune pulpele în el. Adaugă ceapa, usturoiul și feliile de lămâie.
- Lasă la cuptor 40 minute la 175⁰C.