Roșii cherry umplute cu cremă de brânză

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 10 porții

Cine nu a auzit de roșii umplute? Un aperitiv clasic la noi. Dar dacă umplem roșii cherry? Chiar așa, ne înarmăm cu puțintică răbdare și le umplem cu o compoziție pe bază de cremă de brânză. Iată niște gustări sănătoase și simpatice.

Ingrediente necesare pentru roșii cherry umplute cu cremă de brânză

200 grame cremă de brânză
3-4 linguri parmezan, ras
1 lingură busuioc, tocat
3-4 linguri cașcaval, ras
1-2 linguri, smântână
2 căței de usturoi, zdrobiți
piper
20 roșii cherry

Roșii cherry umplute cu cremă de brânză - mod de preparare

  1. Pune într-un castron crema de brânză, parmezanul, busuiocul, cașcavalul, smântâna și usturoiul, asezonează cu piper și amestecă bine.
  2. Scobește roșiile cherry și umple-le cu compoziția.
  3. Servește-le presărate cu un pic de piper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *