Ruladă de cașcaval cu legume
Nelipsitul cașcaval… acel element a cărui prezență garantează gustul nemaipomenit al oricărui preparat. Astăzi l-am folosit ca ingredient principal într-o ruladă numai bună de servit ca un aperitiv. Ca umplutură, am ales un amestec de legume și cremă de brânză. A rezultat astfel un aperitiv vegetarian delicios.
Ingrediente necesare pentru ruladă de cașcaval cu legume
sare
400 grame mix de legume congelate
400 grame cașcaval
100 grame cremă de brânză
100 grame semințe de mac
Cum să prepari ruladă de cașcaval cu legume
- Umple o cratiță pe jumătate cu apă și pune-o pe foc mediu.
- Adaugă un praf de sare și toarnă amestecul de legume. Fierbe-le timp de 8 minute iar la final scoate-le cu o spatulă.
- Pune o altă cratiță umplută cu apă pe foc și dă-o în clocot. Adaugă cașcavalul și fierbe-l timp de 20 de minute.
- Scoate-l cu o spatulă. Ar trebuie să aibă acum o consistență moale, bună pentru a fi întins.
- Așază-l pe suprafața de lucru și întinde-l cu un făcăleț.
- Întinde crema de brânză pe suprafața cașcavalului iar deasupra adaugă legumele fierte.
- Apucă cașcavalul din partea dinspre tine și rulează înspre partea opusă.
- Întinde o folie de plastic pe suprafața de lucru și adaugă semințele de mac. Înfășoară apoi rulada în folie, acoperind-o cu macul.
- Dă rulada peste noapte la frigider.