Ruladă de cașcaval cu legume

  • Dificultate: Medie
  • 39 de minute
  • 4 porții

Nelipsitul cașcaval… acel element a cărui prezență garantează gustul nemaipomenit al oricărui preparat. Astăzi l-am folosit ca ingredient principal într-o ruladă numai bună de servit ca un aperitiv. Ca umplutură, am ales un amestec de legume și cremă de brânză. A rezultat astfel un aperitiv vegetarian delicios.

Ingrediente necesare pentru ruladă de cașcaval cu legume

sare

400 grame mix de legume congelate

400 grame cașcaval

100 grame cremă de brânză

100 grame semințe de mac

 

Cum să gătești ruladă de cașcaval cu legume

  1. Umple o cratiță pe jumătate cu apă și pune-o pe foc mediu.
  2. Adaugă un praf de sare și toarnă amestecul de legume. Fierbe-le timp de 8 minute iar la final scoate-le cu o spatulă.
  3. Pune o altă cratiță umplută cu apă pe foc și dă-o în clocot. Adaugă cașcavalul și fierbe-l timp de 20 de minute.
  4. Scoate-l cu o spatulă. Ar trebuie să aibă acum o consistență moale, bună pentru a fi întins.
  5. Așază-l pe suprafața de lucru și întinde-l cu un făcăleț.
  6. Întinde crema de brânză pe suprafața cașcavalului iar deasupra adaugă legumele fierte.
  7. Apucă cașcavalul din partea dinspre tine și rulează înspre partea opusă.
  8. Întinde o folie de plastic pe suprafața de lucru și adaugă semințele de mac. Înfășoară apoi rulada în folie, acoperind-o cu macul.
  9. Dă rulada peste noapte la frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *