Salată cu pere, valeriană și brânză Brie

  • Dificultate: Foarte mică
  • 10 minute
  • 3 porții

Acestă salată se adresează acelora dintre voi care au gusturi mai fine, și nu își doresc o salată clasică. Am ales ca ingredient principal valeriana, și am adăugat pe lângă puțină brânză cu mucegai (Brie), felii de pară și coacăze roșii. Pe lângă toate acestea, am pregătit și un dressing răcoritor pe bază de suc de citrice.

Ingrediente necesare pentru salată cu pere, valeriană și brânză Brie

½ portocală

1 linguriță oțet balsamic

1 lingură suc de lămâie

1 linguriță reducție de oțet balsamic

1 pară

150 grame valeriană

1 mână coacăze roșii

150 grame brânză Brie, tăiată în cubulețe

 

 

Cum să prepari salată cu pere, valeriană și brânză Brie

  1. Stoarce sucul din portocală, apoi amestecă-l cu oțetul balsamic, sucul de lămâie și reducția de oțet balsamic.
  2. Scoate miezul perei și tai-o în felii subțiri.
  3. Amestecă valeriana într-un bol împreună cu feliile de pară, coacăzele roșii și brânza Brie.
  4. Toarnă pe deasupra dressingul de citrice și amestecă bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *